Ficat de pasare cu varza dulce

de lia maria in Ficat, 1 Iul 2010 | 7980 vizualizari

 

Am combinat pentru prima data ficatul de pasare cu varza proaspata si am fost foarte multumita de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de pasare
  • 200ml lapte
  • 100ml ulei
  • 1 varza 0,8 kg
  • 1 lingura sare mare
  • 200g bullion
  • 3 fire cimbru proaspat
  • piper
  • 1 ardei iute pt decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de pasare cu varza dulce:

Ficatul il punem in lapte rece si-l lasam sa stea cam ½ h.

Intre timp taiem varza fideluta, presaram sarea mare peste ea, o amestecam si o dam deoparte.

Scoatem ficatul intr-o strecuratoare. Punem intr-o tigaie 50 ml ulei la incins si prajim bucatile de ficat, la foc mediu, pe ambele parti. Le scoatem pe servet absorbant.

Stoarcem varza de apa lasata, incingem uleiul ramas intr-o tigaie cu pereti mai inalti (sau oala) si punem varza la calit. Amestecam des, sa nu se arda. Dupa 15’ adaugam bulionul, piper si cimbru si lasam sa fiarba pana scade zeama, inca 10-15’.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de pasare cu varza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

silvi0ara 1

01.07.2010, 17:47

Arata tare bine.

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:15

foarte buni , cu varza si cimbru , cum imi place mie :frumoasa prezentare

nadina73 1

04.07.2010, 22:33

nu am mancat dar arata bine nota 10 si decoru

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca