Ficăței de pasăre în foietaj

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2011 | 11160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficăței
  • 1 pachet foetaj Morărița
  • 1 gălbenuș
  • sare
  • piper
  • ½ linguriță tarhon
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficăței de pasăre în foietaj:

 Ficățeii se spală bine în mai multe ape și apoi se pun în strecurătoare să se scurgă de apă. Se rumenesc ușor în două linguri de ulei și când sunt gata se condimentează cu sare, piper și tarhon uscat. Se scot pe o farfurie și se lasă să se răcească.

Se scoate aluatul de la frigider şi se lasă să se dezgheţe la temperatura camerei. Se foloseşte jumătate din aluat sau întreg dacă doriţi să faceţi o cantitate mai mare, se întinde puţin cu sucitorul şi se taie fâşii late cât lungimea ficățelului. Se așează bucățile de ficat pe fâșia de foietaj  şi se rulează fâşia de foietaj în jurul ficățelului. Se aşază rulourile obținute  în tavă, se bate gălbenuşul şi se ung cu ajutorul unei pensule. Se presară mac  şi se dau la cuptorul încins  pentru 25 de minute. Se scot de la cuptor şi se servesc fierbinţi ca aperitiv.

Poftă bună!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficăței de pasăre în foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]