Fettuccine cu rosii si carnati

de - Andreea - in Paste, 20 Iun 2015 | 5135 vizualizari

 

Asemanator retetei de paste cu ragu dar de aceasta data folosim carnea de carnati ... aceasta varianta este mult mai delicioasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip fettuccine
  • 4 carnati de porc
  • 400 gr rosii in bulion
  • 1 lingura busuioc
  • 1 lingura patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettuccine cu rosii si carnati:

Carnatii ii curatam de pielita ,punem carnea intr-o farfurie si o maruntim cu ajutorul unei furculite. 

Intr-o tigaie punem putin ulei si prajim carnea de carnati .Amestecam bine,presaram sare si piper si din cand in cand adaugam putina apa.Lasam la foc potrivit pentru 15-20 minute. 

Cand carnea e gata, adaugam rosiile in bulion ( maruntite),si amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn . Dam la foc iute pentru 2 minute.Gustam de sare .

Separat punem apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare apoi adaugam pastele.Se fierb conform indicatiiilor de pe ambalaj , amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele .

Cand pastele au fiert,le scurgem bine de apa.

Patrunjelul si busuiocul se spala si se toaca marunt.

Asezam pastele in farfurie,punem sosul cu rosii si carnati si presaram busuioc si patrunjel. 

Se servesc fierbinti .

Pofta buna ! 

TIPS-URI

1

La aceasta reteta putem adauga si legume ca dovleac,dovlecei,morcov...taiate cuburi si adaugate in tigaia cu carnati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettuccine cu rosii si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Costita afumata si carnat cu garnitura de cus- cus