Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana

de MonaMimi in Mancaruri de legume, 18 Mai 2013 | 26758 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole verde (proaspata sau conservata, eu am folosit conservata din camara proprie)
  • 1 ceapa
  • 1-2 linguri faina
  • 2 catei de usturoi
  • 200 g smantana
  • zeama de lamaie
  • frunze patrunjel
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana:

Ceapa o tocam marunt, o punem la calit in putin ulei, adaugam fasolea verde si o cana de apa (200ml) lasam sa fiarba 15 minute. Separat incalzim putin ulei punem in el usturoiul tocat marunt, calim putin, adaugam faina, apoi smantana, amestecand continuu, sa nu se faca cocoloase. Punem amestecul peste fasole amestecand continuu lasam 2 minute, sa dea in clocot. Punem sare, patrunjel verde tocat, acrim cu zeama de lamaie.

Servim cu oua, carnati, dupa pofta inimii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole pastai cu legume