Fasole verde cu ciuperci si piept de pui

de katty in Mancaruri de legume, 8 Oct 2017 | 5869 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 gr fasole verde congelata
  • 300 gr ciuperci champignon brune
  • 250 gr piept de pui
  • 250 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • rozmarin
  • 2 linguri de ulei
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu ciuperci si piept de pui:

Pieptul il spalam, il scurgem si il taiem fasii subtiri, pe care le  dam cu sare si piper. Trecem rapid ciupercile printr-un jet de apa, le stergem si le feliem. Curatam usturoiul si il taiem fin.

In uleiul incins, punem pieptul  de pui si  amestecam ocazional pana incepe sa se rumeneasca usor. Scoatem pieptul de pui pe o farfurie,  apoi in uleiul ramas punem usturoiul, apoi ciupercile. Cand ciupercile s-au inmuiat si zeama a scazut, adaugam fasolea verde, rosiile, apoi punem pieptul de pui rumenit, sare, piper si rozmarin.

Dam vasul la cuptor pana sosul scade si fasolea verde s-a inmuiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]