Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Micutza Luana in Mancaruri de post, 21 Mar 2014 | 11073 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: fasole scazuta, retete Mancaruri de post
Fasolea se alege si se lasa la inmoi peste noapte.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit.
Adaugam bulionul si fasolea.
Lasam sa fiarba circa juma de ora (depinde de fasole),
Adauga sare piper dupa gust.
de MotanLaOale 8
de Constelatialeu 9
de Valclaudia 9
de Bucataras Monica 1
Lavinia 1
buna tare
Micutza Luana 1
lavi muahh
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 08:39
la 08:34
ieri la 17:22
ieri la 17:05
de laura_n 7
ieri la 16:14
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
3 voturi
christyansen
Bucataras
vasimur
Ellena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!