Fasole pastai cu usturoi si unt

de simona72 in Mancaruri de post, 1 Oct 2013 | 10776 vizualizari

 

Fasole aspectuoasa si cu gust deosebit, un soi de fasole cu pastai mov, care devin verzi in timp ce sunt gatite...fasole urcatoare mov...pt mine a fost ceva nou, nu am mai vazut pana acum asa ceva...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai mov
  • 4-5 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2-3 linguri mari de unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu usturoi si unt:

Se rup capetele pastailor, se clateste prin mai multe ape. Se pune o cratita cu apa si sare pe foc, iar cand apa incepe sa clocoteasca se adauga fasolea pastai. Se lasa sa fiarba 10-15 minute. Separat, intr-o cratita se pune uleiul si untul la incins. Se adauga usturoiul zdrobit, se lasa 1 minut pe foc si se adauga fasolea fiarta. Se adauga sare si piper dupa gust, se amesteca usor sa nu se rupa si sa se zdrobeasca pastaile si se mai lasa la calit 5 minute. Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

se servesc simple ca si mancarica de post sau ca si garnitura la carne sau peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu usturoi si unt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

simona72 1

01.10.2013, 22:48

Multumesc frumos si intardevar sunt tare bune!

Giana 1

02.10.2013, 11:51

Nu ratez asa ceva indiferent de ora

Valclaudia 1

02.10.2013, 19:03

tare,tare mult imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi - reteta de vara