Fasole bătută

de anomisana in Mancaruri de post, 11 Oct 2011 | 5042 vizualizari

 

Făcând zacusca de fasole, mi-a rămas ceva fasole fiartă şi m-am gândit să o folosesc, făcând puţină fasole frecată. Am improvizat şi mi-a ieşit o bunătate pe care o s-o ţin minte şi o s-o transform în obicei.

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ardei kapia
  • morcov
  • ceapă
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea fiartă am dat-o prin robot, apoi am adăugat 2-3 linguri de ardei kapia copt, puţină ceapă şi puţin morcov. Ardeiul, ceapa şi morcovul le-am luat din cantităţile pregătite pentru zacusca de fasole. Am curăţat şi pisat 2 căţei de usturoi, pe care i-am adăugat peste fasole, în robot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anomisana 1

14.10.2011, 13:18

Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:00

ce fain arata!

anomisana 1

19.12.2012, 22:23

Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]