Farfalle cu carne tocata si sos de rosii

de mihasara in Farfalle, 3 Apr 2013 | 12838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste (farfalle-in cazul meu)
  • 350g carne tocata amestec(porc+vita)
  • 600ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei gras
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • busuioc
  • 2 catei de usuturoi tocati marunt
  • 1 lingurita de verdeata tocata fin(marar+patrunjel)
  • 2 linguri ulei de masline
  • parmezan sau branza Pecorino- dupa gust.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu carne tocata si sos de rosii:

Punem pastele la fiert in apa cu sare.

Intre timp curatam, spalam si tocam legumele, dupa care le punem la calit intr-o tigaie incapatoare.

Le lasam 3-4 minute dupa care adaugam carnea tocata si le calim bine pe toate.

Adaugam sucul de rosii si lasam sa fiarba bine.

Potrivim de sare si condimente.

Verificam sa fie fiarta carnea si sosul, punem  pastele care sunt gata intre timp si pe care le-am scurs de apa in care au fiert.

Le amestecam usor, adaugam verdeata tocata fin si radem deasupra parmezan. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu carne tocata si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu sos pesto si bacon