Fantezie cu piersici

de dentistutza in Dulciuri, 27 Aug 2010 | 4666 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piersici mari
  • 50 gr.unt
  • 75 ml. vermut de calitate
  • 2-3 linguri zahar brun
  • 1 plic crema pt. tort cu gust de lamaie
  • (pt.crema) 150 ml.lapte rece+1/2 cana smantana sau frisca lichida

 

Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantezie cu piersici:

Piersicile se cojesc si se taie felii. Intr-o craticioara se topeste untul si se pun feliile de piersica si zaharul brun. Se amesteca usor cu spatula de lemn. Cand incep sa se inmoaie se toarna vermutul si se mareste focul pentru 2 minute. Se ia de pe foc.

Crema se pregateste conform instructiunilor doar ca vom folosi amestecul de lapte si frisca lichida.

Se aseaza piersicile pe platouri sau boluri individuale adaugand la fiecare si sos.Se acopera cu multa crema si se pun la rece pana la servire.

TIPS-URI

1

eu le-am asezat pe un strat de biscuiti inmuiati in sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 1100 lei
2899.99 lei
1799.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (3)

Corinuta 1

27.08.2010, 19:22

interesant! cred c-ar merge si cu crema de vanilie sau cu frisca!

Rocsi 1

27.08.2010, 19:47

nadina73 1

29.08.2010, 03:18

super buna 5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]