Fantezie cu iaurt si capsuni

de Alexandra Burz in Torturi, 27 Apr 2014 | 6260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 l frisca lichida
  • 500 ml iaurt cu fructe(capsuni)
  • 500 gr capsune proaspete
  • 100 ml sirop de capsuni
  • 4 oua
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri gelatina granule
  • 1 esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fantezie cu iaurt si capsuni:

Pregatim blatul:

Mixam albusurile de la cele 4 oua cu zaharul si esenta de vanilie pana devine o spuma tare.

Adaugam galbenusurile frecate bine cu praful de copt.

Adaugam faina si amestecam usor de sus in jos.

Dam la cuptor pentru 25-30 de minute.

Pregatim crema:

Mixam 800 ml frisca pana se intareste.

Adaugam iaurtul si gelatina topita inainte pe bain marin.

Amestecam de sus in jos.

Taiem si bucati de capsune cubulete si adaugam in compozitie.

Tapetam o cratita cu folie alimentara, aranjam felii de capsune si turnam crema.

Deasupra punem blatul si insiropam cu siropul de capsune.

Dam la rece pt 3-4 ore.

Scoatem din cratita, inlaturam folia si ornam dupa bunul plac

Daca ti-a placut reteta noastra "Fantezie cu iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]