Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella

de diaconta in Mancaruri de legume, 23 Iul 2013 | 17181 vizualizari

 

Eu nu prea gătesc vinetele decât în salată.De data aceasta m-am gândit să le pregătesc altfel,mai ales că am găsit la piaţă vinete albe,care au un gust ceva mai dulce decât vinetele obişnuite.Eu zic că a ieşit ceva foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 vânătă albă
  • 1 roşie
  • 8 felii mozzarella
  • 8 felii ceafa afumata
  • Sare,piper
  • Busuioc uscat
  • Un căţel de usturoi
  • Ulei de masline
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella:

Vânata am taiat-o  felii foarte subtiri pe lungime pâna aproape de coada,fara a îndeparta codiţa.Am pus sare si piper si am stropit-o cu ulei de masline.

Rosia si mozzarella le-am taiat felii subtiri.

Intre feliile vinetei am pus felii de mozzarella,rosie,ceafa afumata si felii de usturoi si putin busuioc.

Am prins cu doua betisoare de frigaruie ca sa nu se împrastie prea mult la copt.

Am pus totul într-o tava ceramica în care am pus putin ulei.

Am acoperit cu o folie de aluminiu si am lasat la cuptor pentru o ora.

Spre final am luat folia ca sa se rumeneasca deasupra.

Am scos pe un platou si am pus deasupra putin iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Evantai de vinete albe cu roşii şi mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute