Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata

de miry_1704 in Prajituri, 10 Oct 2013 | 24974 vizualizari

COMENTARII (10)

Rocsi 1

10.10.2013, 22:41

Bine ai venit!

MotanLaOale 1

11.10.2013, 08:46

MIUTA 1

11.10.2013, 13:35

babi5 1

11.10.2013, 17:22

Bya Ralu 1

11.10.2013, 18:18

nr1_lilianne 1

12.10.2013, 18:25

Dragelor, vreau sa ma ajutati sa inteleg cum va ies voua cojile de la eclere fara sa se lipeasca... Multumesc anticipat.

miry_1704 1

25.10.2013, 10:57

Multumesc tuturor!!

miry_1704 1

25.10.2013, 10:59

Secretul este sa fie cuptorul bine incins, sa nu deschizi deloc cuptorul cel putin 15 minute, si sa le lasi sa se rumeneasca putin, iar dupa ce le scoti le pui una cate una pe un prosop la o temperatura normala, a camerei, sa nu fie foarte frig.
Eu le coc la 160 grade.
Si-mi ies perfect..

Tabita _ 1

25.10.2013, 14:43

Bine ai venit!

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]