Dulceata de visine

de Andra_Constantinescu in Dulceata / Gem, 30 Iun 2016 | 4706 vizualizari

 

A iesit tare buna preparata in acest mod.

 

INGREDIENTE

  • 5 kg visine;
  • 2 kg zahar.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Se spala visinele si li se scot samburii. Se pun intr-un vas mare impreuna cu zaharul si se lasa peste noapte la rece.

A doua zi, se scot visinele, iar siropul se fierbe circa o ora. Dupa ce siropul scade putin, se adauga frutele si se mai fierb circa 45 de minute, apoi dulceata se toarna fierbinte in borcane de 320 g. Li se pun capacele si se pun in paturi pentru doua zile, dupa care se pot depozita. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

30.06.2016, 21:43

Este o nebunie dulceata asta!

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:15

Ohhh! cat de bine arata!

Lau 1

01.07.2019, 07:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]