Dulceata de visine

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 5009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar.

Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.

Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o lingura de lemn , ceva ce aveti la indemana.

Am lasat la fiert 4 ore pana s-a inchegat compozitia (eu am verificat cu o lingura am pus un pic de zeama si am lasat sa vad daca se leaga).

Mie mi-au iesit  4 borcane de 400 gr si un borcan de 800 gr.

-se opreste focul si umpleti borcanele , eu am folosit un polonic .

- am pus dulceatza fierbinte in borcane si am infiletat bine capacele

-cand se racesc de tot se depoziteaza intr-un loc racoros.

TIPS-URI

1

mi-am facut singura etichetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine cu baton de vanilie