Dulceata de piersici

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 24 Sep 2014 | 5222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 500 g zahar
  • 200 ml apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Piersicile se spala si se taie cubulete.

Zaharul se pune intr-o craticioara pe foc si se amesteca continuu pana acesta devine lichid.

Cand acesta s-a topit frumos se sdauga apa amestecandu-se continuu pana se dizolva totul.

Se adauga piersicile si se fierbe la foc mic. Dulceata este gata cand siropul cade bob pe o farfurioara rece.

O lasi sa se raceasca si o torni in borcane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

COMENTARII (19)

deyutzky 1

25.09.2014, 10:08

tare buna e

cristinutanicolita 1

25.09.2014, 20:32

Motan, Anca

cristinutanicolita 1

25.09.2014, 20:32

Deyu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de piersici