Dulceata de caise

de lira in Dulceata / Gem, 13 Iul 2010 | 4726 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg caise
  • 1,5 kg zahar
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Caisele se spala, se scot samburii si se taie bucati mai mici, cam in 4-6, depinde de marimea caisei.

Punem caisele pe foc cu zaharul si le lasam la foc moderat. Amestecam doar la inceput pana se topeste zaharul si pe urma din cand in cand.

Ca sa vedem cand este gata facem proba; Puneti pe o farfurioara o lingura de dulceata si lasati putin sa se raceasca. Inclinati putin farfurioara: daca dulceata curge, mai trebuie fiarta, daca nu, este gata.

Cand e gata punem dulceata in borcane, pe urma borcanele intr-o patura, apoi a doua zi, totul la pastrat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de caise