Drob mozaic din ficatei de pui

de stefy_a in Ficat, 11 Apr 2017 | 8541 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficatei de pui
  • 5 oua fierte
  • 6 oua crude (la nevoie, in cazul in care vi se pare ca nu se leaga ingredientele, mai adaugati un ou)
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3-4 fire de usturoi verde
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura marar verde
  • sare si piper dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mozaic din ficatei de pui:

Ficateii se curata de pielite, se spala si se pun la fiert.
Cele 5 oua fierte se curata de coaja si se taie bucatele (eu am taiat bucatele mai mari pentru a evita sfaramarea lor).
Ceapa si usturoiul se spala si se taie marunt. Patrunjelul si mararul se curata de codite, se spala si se toaca marunt.
Cand sunt gata ficateii, se taie bucatele si se pun intr-un vas unde se amesteca cu ceapa, patrunjelul, usturoiul si mararul si cele 6 oua crude. Se adauga apoi, bucatile de oua fierte, se asezoneaza cu sare si piper si se amesteca cu grija pentru omogenizare.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt si se da in cuptorul preincalzit, la 180-190 de grade C.
Se lasa la cuptor, pana cand se rumeneste usor la suprafata. Se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza si se serveste.

Mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mozaic din ficatei de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]