Drob de vinete

de Bucataras Dragos in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2009 | 13702 vizualizari

 

CE E OARE ? CE E OARE ? DROB DE VINETE, FRATIOARE!!!

Am deosebita placere sa va arat aceasta reteta minunata!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de vinete coapte sau fierte
  • 3 cepe + 1 gogosar
  • 6 linguri de gris
  • 3 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Se taie marunt gogosarul si cepele si se calesc in ulei. Dupa ce vinetele s-au copt sau fiert si s-au racit se calesc in putin ulei si in aceasta compozitie si se mai pune dupa gust la alegere piper, vegeta sau sare. Se adauga 6 linguri de gris, 2 oua intregi si un albus. Compozitia se pune intr-o tava de chec iar galbenusul de la al treilea ou se pune deasupra compozitiei, apoi se lasa la cuptor!

Pofta buna!

Incercati si voi!Astept comentariile voastre!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

23.08.2010, 00:46

pacat de asa retata fara furculiteam pus eu toate 5 si am trecut-o la favo

Panacris 1

03.09.2014, 14:59

Lau 1

24.12.2019, 22:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Anghinare cu garnitura de vinete umplute