Drob de usturoi si ceapa verde

de sasha in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2013 | 7461 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3/4 legaturi usturoi verde
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 6 oua
  • 500 g piept de pui
  • 100 ml smantana
  • busuioc
  • foarte multa verdeata (marar, patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de usturoi si ceapa verde:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si le calim in putin ulei. Intr-un castron se bat 4 oua,smantana, verdeturile, busuiocul, sare si piper. Pieptul se taie cuburi, se pune peste ceapa si celelalte din castron si se amesteca bine.

Se aseaza intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Cele 2 oua care ne-au ramas le batem si le punem deasupra drobului. Dam la cuptor pentru 30 de minute la 160 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]