Drob de pui

de madi_marin in Ficat, 7 Apr 2018 | 4357 vizualizari

 

,,Bunătăţi de Paşte,,

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficăţei de pui
  • 3 legături de ceapă verde
  • 1 legătură de usturoi verde
  • 4 legături de leurdă
  • 2 legături de mărar
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1 cutie mare de pate de ficat
  • 8 ouă
  • condimente pentru drob
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Ficăţeii se spală bine, apoi se pun la fiert cu o ceapă uscată.

 Toate verdețurile se toacă mărunt.

 Când ficăţeii sunt fierţi, se scurg bine de apă şi se toacă la robot sau la cuţit.

 Se amestecă  cu verdețurile şi pateul, apoi se adaugă ouăle bătute ca pentru omletă.

 Se omogenizează bine totul şi se potriveşte gustul cu condimentele speciale, piper şi sare dacă mai este nevoie.

 Se pune compoziţia în forme şi se coace la 180 grade C, cam 40 de minute.

 Se lasă la răcit până a doua zi, când se poate felia.

 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]