Drob de pui

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 21 Apr 2014 | 11832 vizualizari

 

Am facut dupa reteta Jamilei,e delicios

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de pipote de pui
  • 1 tava de ficat de pui
  • 2 cepe albe
  • 2 cepe verzi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua fierte
  • 5 oua crude
  • ulei
  • sare/piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Pipotele se pun in apa rece cu sare la fiert,cam 30-40 minute.Se spumuieste din cand in cand.

Ficateii de pui se pun in ulei la calit pana se rumenesc usor.

Se scot ficateii se lasa la racit,la fel si pipotele de pui.

In uleiul unde am prajit ficateii se pune ceapa tocata marunt,se lasa cateva minute sa se caleasca.

Se pun pe rand in blender,impreuna cu ceapa calita si se mixeaza bine.

Ouale se amesteca bine,se pune sare si piper si se amesteca impreuna cu compozitia din blender,mararul si patrunjelul tocate marunt.

Intr-o tava punem hartie de copt,turnam un sfert din compozitie,punem ouale fierte unul langa altul pe lungimea tavii si turnam restul de compozitie deasupra.

Se da la cuptor 30-40 minute pana cand se rumeneste deasupra.

 

 

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca,se taie cand e rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]