Drob de miel

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2013 | 8653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de miel: 1 ficat, 1 inima, plamanii
  • 3 cepe uscate
  • 3 cepe verzi
  • 3 fire de usturoi
  • 1 si 1/2 legatura marar
  • 3 oua
  • 3 oua fierte tari
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

1. Punem la fiert ficatul si plamanii si separat inima pentru ca au timp de fierbere separat.

2. Spalam si curatam ceapa si usturloiul, le taiem marunt si punem la calit prima data ceapa uscata si dupa 2 minute adaugam ceapa verde si usturoiul si o lasam la inabusit tot 2 minute. 

3. Cand carnea este fiarta o punem la maruntit in blender impreuna cu ceapa si usturoiul.

4. Turnam compozitia intr-un bol si amestecam cu mararul taiat marunt, ouale crude, sare si piper dupa gust.

5. Tapetam o tava de cozonac cu hartie de copt, punem putina compozitie, asezam ouale fierte tari si turnam restul de compozitie apasand usor.

6. Dam la cuptorul preincalzit la 170 C timp de 40 - 45 de minute.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel pentru Pasti