Dovlecel scazut

de Cris2711 in Mancaruri de post, 17 Aug 2013 | 30085 vizualizari

 

Aveam in casa,am hotarat sa fac dovlecel scazut,poftele astea dom´le=))),inspirata de pe teoskitchen.ro

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 200 gr.rosii decojite si oparite, 1 doza
  • patrunjel verde sau alte ierburi dupa gust
  • 200 ml apa
  • 1 lingura smantana groasa
  • sare
  • piper
  • boia
  • usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel scazut:

Se curata dovleceii de coaja si se taie bucatele ,dupa preferinta.

Ceapa se toaca marunt, apoi se caleste intr-o oala de marime mijlocie ,in ulei de masline.

Eu am adaugat si o lingurita de boia.

Cand s-a calit,se adauga dovlecelul si rosiile.

Se adauga sarea,piperul ,usturoiul.

Se lasa sa fiarba ,la foc mic.

Cand este gata se adauga si patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

a se gati cu ierburile si condimentele preferate.

2

se adauga si o lingura de smantana groasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel scazut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 900 lei
1499.99 lei
599.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (37)

Cris2711 1

30.08.2013, 16:46

Gabytzu drag, pupicei dulci din partea mea,wk cat mai placut

gaby_duceag 1

30.08.2013, 16:52

multumesc Cris. asemeni

MOKUSKA 1

24.04.2014, 11:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]