Dovlecel pane

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2014 | 12302 vizualizari

 

Una din mancarurile copilariei mele din timpul verii.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel de marime mijlocie
  • sare, piper, praf de usturoi
  • 1 ou
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • 2 linguri smantana grasa, 1 catel usturoi, 1 lingura maioneza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

- Dovlecelul se taie in doua si apoi se feliaza pe lungine. Nu se curata de coaja. Il condimentam cu sare, piper alb si praf de usturoi. Acoperim vasul cu folie si il dam la frigider pt cel putin 2 ore.

- Inainte sa il pregatim il scurgem de zeama lasata si scoatem feliile pe un servet absorbant. 

- Intr-o tigaie punem ulei la incins si prajim feliile de dovlecel date prin faina si ou batut . Le scoatem pe o farfurie cu servet absorbant ca sa absoarba uleiul si servim cu un sos facut din smantana , usturoi pisat si putina smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]