Dovlecei umpluti cu carne

de Criss in Mancaruri cu carne, 10 Feb 2011 | 5110 vizualizari

 

Am ajuns si eu la reteta cu nr. 50. :)

 

INGREDIENTE

  • -2 dovlecei
  • -500 g carne tocata
  • -1 morcov
  • -1 ceapa verde
  • -marar
  • -2-3 linguri orez
  • -sare,
  • piper
  • smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti cu carne:

Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobeste miezul cu seminte. Se pune sare si se lasa sa se inmoaie putin. Ceapa taiata si morcovul ras se calesc in ulei de masline. Se adauga carnea si orezul, sare, piper,putina apa si se lasa sa fiarba putin. Cu acest amestec se umple dovleceii. Deasupra se toarna suc de rosii diluat cu apa . Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute. Din cand in cand se pune cu lingura sos de rosii peste dovlecei. Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]