Dovlecei umpluti

de xana in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2017 | 4325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 200 gr carne tocata de porc
  • 50 gr bacon
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 8 linguri cascaval ras
  • oregano
  • sare
  • piper
  • 300 gr brocoli
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Scobim miezul dovleceilor si il pastram.

Intr-o cratita punem putin ulei de masline, bacon taiat marunt, carnea tocata si oregano. Calim pana se rumeneste usor, apoi punem ceapa, 2 catei de usturoi si miezul dovleceilor taiate marunt. Amestecam bine, apoi dupa 2-3 minute adaugam si pasta de rosii, sare si piper si le lasam pe foc pana se inmoaie ceapa.

 Umplem dovleceii cu amestecul de carne si presaram cascavalul ras. Taiem brocoli in bucatele nu prea mici si amestecam cu 1 catel de usturoi taiat marunt, sare, piper si ulei de masline, apoi ii asezam in tava langa dovlecei si dam la cuptor pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]