Dovlecei pane cu cascaval ras

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 10076 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 oua
  • faina
  • 100 g cascaval ras fin
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval ras:

Dovlecelul se curata,se spala si se taie felii subtiri.Se pune intr-un vas ,se presara cu sare fiecare strat si se lasa 3-4 ore sa stea la frigider.

Se scoate de la frigider,se stoarce de apa lasata de dovlecei.

Intr-un vas amestecam ouale cu cascavalul,3 linguri de faina,sare si piper.Se dau feliile de dovlecel prin faina apoi prin oul amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.

Se scot pe un servet de bucatarie sa se scurga excesul de ulei.Se servesc calzi sau reci cu smantana sau cu maioneza de usturoi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval ras" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]