Dovlecei la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 7960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • cas razalit
  • 1 ou
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:



Se curata dovlecelul si se taie felii de aproximativ 1 cm.Se bate oul si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Se presara sare pe feliile de dovlecel,se dau prin ou,pesmet si se pun intr-o tava cu hartie de copt.Peste ei se presara cas razalit.
Se dau la cuptor cca 35 min.
Se servesc cu mujdei de usturoi si smantana.
Se pot manca asa sau langa carne etc.
Sunt foarte buni !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mimmi 1

22.09.2010, 21:08

Asa e Corina,si mie imi plac foarte mult cei pane,dar si acestia sunt foarte buni!

mira86 1

01.10.2010, 02:27

Am facut si eu la cuptor dar mi-ai dat idee buna sa rad si brinza ,super buni si mai sanatosi.

mimmi 1

01.10.2010, 18:58

Ma bucur mult Mira ca ti-au placut !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei gratinati(2)