Dovlecei gratinati

de irena in Mancaruri de legume, 9 Mar 2012 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei,
  • 3 linguri smantana,
  • 100 gr cascaval ras,
  • sare ,
  • piper,
  • 2oua,
  • 4 linguri pesmet,
  • 1 catel usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei gratinati:

Dovleceii se spala si se taie rondele,apoi se sareaza si se lasa 15 min ca sarea sa extraga apa din ei.

Intr o forma termorezistenta unsa cu unt se aseaza 2 linguri de pesmet si apoi dovleceii,apoi 50 gr cascaval ras,1 catel de usturoi taiat rondele,iar un rand de dovlecei, iar deasupra restul de cascaval ras si amestecul de samntana cu 2 oua batute si se presara restul de pesmet.

Se coace cca 30 min in cuptorul preincalzit la 180 C .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de vinete si dovlecei