Dovlecei fripti in usturoi

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 7309 vizualizari

 

imi plac mult cu rosii si branza

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou
  •  4 linguri faina
  • sare,piper negru
  • marar verde
  • 3 graunti mari de usturoi uscat
  • 1 rosie

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei fripti in usturoi:

Se curata dovlecelul de coaja, se taie pe jumatate dupa care taiati rondele.Lasati intr-un castronel cu lapte , sare, piper negru si usturoiul zdrobit.

Apoi bateti oul cu faina si turnati peste dovlecei.Amestecati si apoi luati si prajiti in ulei incins.

Scoateti-i si lasati-i putin pe un prosop de hartie absorbanta sa nu fie uleiosi si serviti cu rosie alaturi si mie imi place si cu branza sarata.Deasupra am presarat putin marar verde proaspat tocat si am asezat si cateva feliute subtiri de kaiser prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei fripti in usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci