Dovlecei "fitosi"

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2015 | 3228 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 vanata
  • 2 ardei (rosu, galben)
  • 2 dovlecei potriviti
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • 2 rosii
  • branza/cascaval (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei "fitosi":

Am tocat ceapa solzi si am pus-o la calit,intre timp am taiat cubulete un dovlecel, ardeii, rosiile si vanata. Le-am adaugat peste ceapa calita impreuna cu putina apa,piper si foile de dafin. Cat timp acestea s-au fiert,dovlecelul ramas l-am taiat in jumatate (pe lung) apoi pe lat,astfel am obtinut 4 portii, apoi am scobit dovleceii, dar nu foarte mult, am indepartat doar semintele. Dupa ce s-a fiert "tocanita" am umplut dovleceii si i-am lasat la cuptor timp de vreo 30 minute, iar spre sfarsit i-am rasfatat cu putina branza rasa si i-am mai lasat vreo 10 minute la "caldurica". Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poate fi considerata o delicioasa gustare de post daca renuntam la branza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei "fitosi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]