Dovleac copt

de claudiaO in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 4360 vizualizari

 

Un desert usor si placut

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar, jumatate din el am pregatit eu
  • 2 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul il spalam, il taiam in doua si scoatem semintele, apoi il portionam dupa preferinta.

Bucatile obtinute le crestam in interior si le asezam intro tava. Le punem in cuptorul incins pt cca 50-60 minute- pana se patrunde si devine moale.

Presaram peste el zaharul si mai dam pt cca 10 minute la cuptor ca sa sa rumeneasca frumos.

La servire putem presara un praf de scortisora ...sau nu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt cu scortisoara si miere