Dorada umplut in lacu rosu

de nadina73 in Peste, 11 Apr 2010 | 9669 vizualizari

 

nu am cuvinte s-a topit rapid

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati peste dorada
  • 2-cepe potrivite
  • 4-5 fire usturoi verde
  • 2 oua
  • sare,piper
  • pasta de tomate 1 cutie 400 g
  • ardei rosu 1/2 daca e mare
  • ulie de masline
  • 2-3 linguri sos de soia
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada umplut in lacu rosu:

Se curata pestele. Apoi se scoate carnea cu mare grija pentru a nu rupe pielea

Carnea se fierbe in apa cu putina sare (se curata mai bine de oase), apoi se toaca bine ,dupa care se amesteca cu ceapa si usturoiul tocat si calit putin.

Se condimenteaza, se pun ouale, se amesteca bine apoi se umplu pestii si se coase burta acestora

Se aseaza pestii  intr-o tava unsa cu unt sau ulei si apoi se pune sosul de rosii,care in prealabil l-am facut  astfel: Se pune putin ulei de masline intr-o cratita mica, apoi se pun bucatele de ardei rosu tocat marunt, se lasa 2-3 minute sa se caleasca, dupa care se pune pasta de tomate(eu am pus una mai speciala) si se amesteca bine. Adaugam 2 linguri de sos de soia si 1 canita de apa , se pune peste peste in tava dupa care se da la cuptor pentru 1 ora si mai bine .

Se presara patrunjel verde se serveste cu garnitura si mujdei................o bunatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada umplut in lacu rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor pe sare