Diplomat cu piscoturi

de Laly in Torturi, 15 Ian 2011 | 8227 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet piscoturi mari
  • 5 oua
  • 500 ml frisca
  • 1 pachet de gelatina
  • fructe din compot:ananas,pere,piersici
  • 100 gra zahar
  • 1 esenta de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diplomat cu piscoturi:

Ouale si zaharul le batem bine pe baie de abur,pana capata consistenta unei smantani.Lasam crema sa se raceasca.Frisca o batem bine,apoi o dam la frigider. Fructele le scurgem bine,apoi le taiem cubulete mici.Punem gelatina la inmuiat in 2-3 linguri zeama de la compot.

Cand crema s-a racit bine,adaugam esenta de portocale,frisca si gelatina dizolvata. Punem fructele taiate si amestecam compozitia.Tapetam fundul si peretii unei forme de tort cu piscoturi.Punem jumatate din crema,un rand de piscoturi si apoi crema ramasa.Decoram cu ce fructe dorim.Dam la rece cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Diplomat cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

16.01.2011, 15:20

Dana Cristea - pusikmea 1

16.01.2011, 17:27

ce frumos e!!!! din ce ai facut trandafirul, din frisca?

DIANA B 1

02.07.2011, 18:33

LA MULTI ANI , LALY !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu capsuni si piersici