Diamante din foietaj cu branza si fructe

de Corinuta in Prajituri, 22 Sep 2016 | 3461 vizualizari

 

Deserturile simple si rapide stiti deja, sunt preferatele mele! 

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat foietaj
  • 250 g branza cremoasa
  • 2 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 pumn afine proaspete
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Diamante din foietaj cu branza si fructe:

Se amesteca branza cu zaharul si vanilia, daca va place mai dulce puneti mai mult zahar sau indulcitor, sau ce folositi. 

Se taie foaia de aluat in patrate aproximativ egale, in functie de marimea foii. Merg si mai dreptunghiulare, nu e musai sa le masurati, faceti "dupa ochi" :))

Pe colturile opuse se taie marginile aluatului cam la un cm, asa cum vedeti in poze adica nu chiar din capat pana in capat. Partea asta e cam greu de explicat, dar se petrec marginile taiate una peste alta. 

In rombuletul formar se aseaza o lingura de branza si cateva afine. Eu am lucrat direct pe foaia de copt am luat-o cand am terminat de umplut foietajele si am asezat-o in tava.

Se coc 15-20 de minute pana se rumenesc usor pe margini. Dupa ce se racesc pe pot pudra cu zahar praf.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

folositi ce fructe va plac sau aveti la indemana, doar nu puneti bucati prea mari

Daca ti-a placut reteta noastra "Diamante din foietaj cu branza si fructe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]