Desert tort cu bezea, frisca si jeleu de portocale

de RODIMUR in Torturi, 26 Feb 2020 | 2984 vizualizari

COMENTARII (23)

vasimur 1

26.02.2020, 23:41

mihaelar63 1

27.02.2020, 04:03

O frumusete de tort
Felicitari pentru toate cele 700 de retete

Bucataras Diana 1

27.02.2020, 05:02

RODIMUR 1

27.02.2020, 07:04

Mulțumesc frumos, Mihaela! Deocamdată sunt 699 de rețete... Astăzi ar trebui să postez rețeta nr. 700 (că doar este gata de vreo trei săptămâni!) dar am un program cam încărcat...

RODIMUR 1

27.02.2020, 07:04

Mulțumesc frumos, Diana!

-Licurici- 1

27.02.2020, 08:21

Arata foarte bine! Imi place!

RODIMUR 1

27.02.2020, 08:32

Mulțumesc frumos, pentru apreciere, Laura!

Panacris 1

27.02.2020, 09:39

RODIMUR 1

27.02.2020, 09:43

Mulțumesc frumos, Cristina!

mirela0911 1

27.02.2020, 10:14

Ce bun trebuie sa fie!

lucy2002 1

27.02.2020, 10:46

Yami

RODIMUR 1

27.02.2020, 10:58

Daaa, Mirela, a fost excelent, foarte aromat... Mulțumesc frumos pentru apreciere!

RODIMUR 1

27.02.2020, 10:59

Mulțumesc frumos, Lucy!

Rahela Velicu 1

27.02.2020, 14:42

RODIMUR 1

27.02.2020, 15:57

Mulțumesc frumos, Mimi!

Gherca Daniela 1

27.02.2020, 16:16

delicios!

RODIMUR 1

27.02.2020, 16:33

Îți mulțumesc frumos, Daniela!

Rocsi 1

27.02.2020, 19:26

Ce fain si imi place mult ca este cu portocale!

RODIMUR 1

27.02.2020, 19:45

Mulțumesc frumos, Rocsi!

dantes 1

28.02.2020, 15:42

Delicios!

RODIMUR 1

28.02.2020, 17:03

Exact așa a fost, Dantes...! Mulțumesc frumos pentru apreciere!

Ancutsa 1

02.03.2020, 14:14

Ce aromat si bun! Ce tip (marca) de smantana ai folosit? Mi-a placut ca si-au pastrat frumos forma florile!

RODIMUR 1

02.03.2020, 14:42

Mulțumesc frumos, Ancutsa! Eu folosesc întotdeauna smântână naturală, grasă (și groasă...)

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]