Desert Tiramisu

de MicleIoana21 in Prajituri, 25 Apr 2020 | 2416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de piscoturi
  • 250 g mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • 200 ml frisca lichida
  • 200-250 g zahar pudra
  • 200 ml cafea
  • 3-4 linguri de cognac
  • optional: cacao pudra pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu:

Se face cafeaua si se lasa la racit. Galbenusurile se bat cu zaharul pudra pana devine o crema spumoasa, iar apoi se adauga mascarponele. Frisca se bate, iar peste ea se adauga crema obtinuta. Dupa ce cafeaua s-a racit se adauga cognacul.

Pentru asamblare: intr-o tava puneti un strat de piscoturi inmuiate in amestecul de cafea,iar apoi un strat generos de crema.

Puteti pune cate straturi doriti,in functie de cat de inalta doriti sa fie prajitura

Se lasa cateva ore la racit . 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si stafide