Desert rulada cu cocos

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 16 Iul 2012 | 29251 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 500 grame de biscuiti simpli
  • 250 grame zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 250 ml lapte fierbinte
  • esenta de rom

Crema:

  • 1 pachet de unt
  • 250 gr cocos
  • 250 gr zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rulada cu cocos:

Se pun intr-o craticioara, la foc mic, laptele, cacaua si zaharul pudra si se lasa pana se incalzeste bine compozitia.

Se macina biscuiti marunt, peste care se toarna amestecul de lapte cald si se adauga esenta de rom. Se omogenizeaza bine. Din aluatul obtinut se intind 2 foi subtiri, pe cate o folie alimentara.

Se freaca bine untul moale cu zaharul pudra, apoi se adauga cocosul. Se imparte crema in doua si se intinde pe toata suprafata foilor.

Se ruleaza foile cat mai strans si se pun la rece aproximativ o ora, apoi se pot felia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rulada cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu crema de vanilie reteta simpla si delicioasa