Desert pateuri cu peltea de mere

de Lau in Dulciuri, 27 Aug 2021 | 1920 vizualizari

 

retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 300 g peltea de mere sau marmelada
  • 1 galbenus
  • 2 linguri de lapte
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pateuri cu peltea de mere:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat de cu seara in frigider sau la temperatura camerei cateva ore.

Eu am folosit peltea de mere facut in casa dupa reteta asta.https://www.bucataras.ro/retete/jeleu-peltea-de-mere-95626.html

Taiem dreptunghiuri de cca 4 x 7 , intepam cu furculita pe alocuri si  adaugam cate o lingura de peltea in mijloc si dupa pliem aluatul in2.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt cu distanta intre ele.

Batem galbenusul cu laptele si ungem pateurile,dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pateuri cu peltea de mere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu mere