Desert la pahar cu crema de iaurt si caise

de vio_dreams in Dulciuri, 27 Sep 2014 | 9457 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr piscoturi de sampanie
  • 200 ml compot de caise
  • 500 ml smantana dulce pentru frisca
  • 500 ml iaurt natural
  • 1 esenta vanilie
  • 50 gr zahar pudra
  • 200 gr gem caise
  • 7-8 caise
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu crema de iaurt si caise:

Mixam smantana pentru frisca cu zaharul pudra pana ce aceasta devine ferma. Cantitatea de zahar poate varia in functie de gustul fiecaruia. Adaugam iaurtul pe care l-am scurs bine in prealabil.

Omogenizam compozitia si adaugam esenta de vanilie.

Insiropam piscoturile in zeama de compot.

Le rupem bucatele mici si asezam cate un strat de piscoturi in fiecare pahar.

Punem crema intr-un pos si adaugam in fiecare pahar cate un strat de crema.

Punem apoi un strat generos de gem de caise.

Adaugam un strat d episcoturi, un strat de crema si la final gem. Decoram cu piscoturi, sferturi de caise si menta.

Dam la frigider desertul inainte de servire pentru cel putin o ora.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu crema de iaurt si caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata cu frisca