Desert la pahar

de xana in Dulciuri, 20 Oct 2017 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr mure
  • 150 ml frisca lichida neindulcita
  • 70 gr de ciocolata amaruie
  • 1 lingura de margarina sau unt
  • un varf de cutit coaja de portocala rasa
  • cateva bezele
  • resturi de blat de tort sau chec sau briose
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

 

Punem pe foc frisca, ciocolata, margarina, un plic de zahar vanilat si coaja de portocala pana topim ciocolata, dar fara a da in clocot. Dam deoparte sa se racoreasca.

Punem si murele (am avut congelate) cu un plic de zahar vanilat pe foc si lasam pana scade sucul si se formeaza un fel de dulceata.

Mi-au ramas niste resturi de la un blat simplu pe care le-am taiat cubulete (sigur ar merge de minune si cu briose sau chec), iar bezelele le-am zdrobit.

Am asezat apoi blatul, murele, crema de ciocolata si bezelele in straturi in paharul de servit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort "fiert"