Desert la pahar

de Krystal in Dulciuri, 26 Sep 2015 | 2896 vizualizari

 

Este un desert racoritor si delicios.

 

INGREDIENTE

  • 5 piscoturi ( 1 pentru fiecare pahar )
  • 1 plic de crema pentru prajituri de fructe de padure
  • 2 piersici mari
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Se taie bucatele piscoturile si se pun pe fundul paharului.

Se prepara crema pentru prajituri si se amesteca cu persicile taiate cubulete mici.

Apoi si pune peste piscoturile in pahare si se da la rece in frigider.

Se serveste rece ca desert.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mâncare de spanac cu ouă - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:47

Friptură de miel la tavă - Rețeta tradițională savuroasă pentru Paști

pe 15.04 la 09:28

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar cu crema de iaurt si caise