Desert fursecuri de casa / Spritz

de Catalina L in Dulciuri, 8 Feb 2019 | 2967 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru 70 biscuiti

  • 230 g de faina
  • 1 varf de sare
  • 225 g de unt moale
  • 1 lingurita rasa de aroma de vanilie naturala
  • 120 g de zahar pudra
  • 1 galbenus de ou

Pentru decor:

  • 175 g ciocolata amara
  • nuca de cocos rasa, alune macinate etc.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri de casa / Spritz:

Amestecati faina cu sarea.

In bolul robotului frecati untul moale cu vanilia si zaharul pudra timp de 3 minute. Adaugati galbenusul si amestecati.

Puneti treptat faina si amestecati pana este incorporata.

Veti obtine un aluat destul de moale.

Luati o bucata de aluat si o puneti intr-o presa de biscuiti (sau intr-un posch solid).

Presati si faceti apoi forme de S sau W.

Eu am facut de E si de S caci destinati pentru petrecerea unei colege drage ES care pleca la pensie.

Puneti-i pe placi acoperite de foaie de copt, lasati spatiu intre ei.

Puneti la rece 10 minute inainte de a-i pune la cuptor.

Dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 10 minute.

Lasati-i sa se raceasca pe un grill.

Topiti ciocolata la "bain-marie". Inrobati biscuitii la un capat.

Presarati peste ciocolata pudra de nuca de cocos sau alune macinate. Lasati-i sa se usuce pe o foaie de copt cateva ore sau o noapte.

Bun fursec !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri de casa / Spritz" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

dantes 1

10.02.2019, 09:51

Delicioase!

mihaelar63 1

12.02.2019, 00:14

Ce dragute !!!! Parca te pregatesti sa scrii ceva cu ele

Rahela Velicu 1

18.02.2019, 13:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de lapte