Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine

de Ancutsa in Dulciuri, 26 Mai 2017 | 2989 vizualizari

 

Stiti deja ca imi place mult foietajul. Am facut cateva cu dulceata de visine si le-am crestat in forma de trandafir.
"Reteta pentru picnic"

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • dulceata de visine
  • 1 ou pentru uns
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine:

 

Se lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei.

 Se desface aluatul si se taie in dreptunghiuri. Se adauga pe o parte, dulceata de visine, dar nu prea multa, caci va curge in tava. Pe cealalta parte eu am crestat-o, apasand usor cu o forma de patiserie in forma de floricica, insa am apasat atat, cat sa las o amprenta de petala, apoi am crestat de jur imprejur, aducand la forma de trandafir.

 Se ung cu ou batut si se coc la foc mediu, cam 25 de minute sau pana se rumenesc bine.

 Se pot pudra si cu zahar, daca va place.

 Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/05/foietaj-trandafirasi-cu-dulceata-de.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj-trandafirasi cu dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu mere