Desert cremsnit

de Leontina_Costel1970 in Prajituri, 7 Dec 2018 | 3843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi Boromir
  • Crema
  • 1 l lapte
  • 250 g zahar
  • 3 oua
  • 20 g zahar vanilat
  • 100 g amidon de porumb
  • coaja de la o lamaie rasa
  • un praf de sare
  • Pentru pudrat
  • zahar pudra vanilat
Portii: 18
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cremsnit:

Crema : Amestecam zaharul cu ouale, praful de sare, zaharul vanilat si amidonul, apoi subtiem cu laptele. Punem pe foc si amestecam continuu pana se ingroasa. Tragem de pe foc si adaugam untul si coiaja rasa de lamaie.

Am lasat foile in cutia in care au fost ambalate, asezam o foaie intindem o parte din crema calda, asezam a doua foaie, restul de crema si ultima foaie, pudram cu zahar si de preferat sa lasam pana a doua zi cand portionam, asta daca ai rabdare, daca nu o putem taia si dupa cateva ore cand crema s-a racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cremsnit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert traditional, malai ardelenesc, dupa o reteta mostenita de la bunica