Delicii la gretar

de Julie in Porc, 7 Iun 2010 | 7084 vizualizari

 

Duminica aceasta gretarul din curte a "gazduit " delicii extraordinare!

 

INGREDIENTE

  • Fasii de carne de porc , cu dungi de slaninuta 
  •  ficat de porc.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicii la gretar:

Inainte de a pune carnea, gretarul incins se sterge cu o bucata de ceapa.Carnea nu se va mai lipi si va capata si o aroma deosebita!

Mai intai frigem carnea de porc.

In timpul frigerii dungile de slaninuta din fasiile de carne se vor topi ,pregatind gretarul numai bine pentru ficatul de porc.  Pe acesta il vom supraveghea atent pentru ca se face mai repede si nu vrem sa se arda.

Adevarat festin culinar!  :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Delicii la gretar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura a la Motan