Curcan cu ciuperci si taitei

de RuxyRux in Curcan, 9 Mai 2011 | 6404 vizualizari

 

O reteta deosebit de gustoasa din bucataria rusa, pe care am modificat-o putin, deoarece in reteta era prevazuta carne de vita,...

 

INGREDIENTE

  • 900 gr piept de curcan feliat
  • 70 gr unt
  • 200 gr ciuperci
  • 700 ml supa( curcan in cazul de fata sau daca respectati reteta supa de vita)
  • 100 gr ceapa tocata
  • 50 ml ketchup
  • 1 lingura usturoi zdrobit
  • 100 gr faina
  • 300 gr smantana
  • 300 gr taitei
  • 3 linguri unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curcan cu ciuperci si taitei:

Se taie carnea pe fibra in felii, apoi se prajeste in unt.

Separat se calesc ciupercile cu usturoiul in putin unt si se lasa 5 minute la foc mic.

Peste carne se toarna o parte din supa, ceapa si ketchupul, se lasa acoperit sa fiarba la foc mic timp de 15 minute, apoi se ingroasa cu faina dizolvata in restul de supa.

Se adauga si ciupercile si se fierb putin amestecand mereu.

Se incorporeaza smantana si se condimenteaza dupa gust.

Se poate da la cuptor pentru 30 de minute.

Taitetii se fierb se scurg si se amesteca cu unt apoi se servesc impreuna cu mancarea cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan cu ciuperci si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor