Cuiburi cu ciuperci

de Miha in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2012 | 5583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1/2 piept de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • sare si piper
  • cateva felii de bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu ciuperci:

Ceapa tocata marunt se caleste usor in cateva linguri cu ulei de masline si putina apa. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam pieptul de pui  taiat cubulete si ciupercile tocate marunt. Amestecam si fierbem pana scade toata zeama lasata de ciuperci. La final, saram si piperam dupa gust si adaugam usturoiul pisat. Omogenizam si dam deoparte, lasam la racit. Dupa ce s-a racorit adaugam ouale si patrunjelul tocat.

Ungem formele cu putin ulei si le tapetam cu felii de bacon.

Formele astea de aluminiu au fost singurele forme mici pe care le-am avut. Cine are vase mici de ceramica, e un fericit si sa le foloseasca cu incredere. ;) Eu inca il mai astept pe Mos Craciun. :))

Umplem formele cu compozitia de ciuperci.

Dam apoi la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste baconul.

Se servesc calde, dar sunt bune si reci, servite alaturi de alte aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]