Crutoane (pentru supe sau salate)

de dentistutza in Piine, 21 Oct 2011 | 25904 vizualizari

 

Iata cum se poate recicla o paine mai veche.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine ( eu am folosit intermediara)
  • 1 cescuta cafea cu ulei de masline (cam 120-130 ml)
  • sare, oregano/busuioc/rozmarin uscate, dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crutoane (pentru supe sau salate):

Painea se taie cubulete si se pune in tava. Uleiul se amesteca cu sarea si ierburile aromatice, se toarna peste cuburile de paine si se amesteca usor cu o paleta ca sa se imbibe in toate crutoanele. Se da la cuptor, la foc  bland, se amesteca cu paleta odata la cateva minute si se lasa pana capata o nuanta bruna-aurie. Trebuie sa devina crocante!!   Se lasa la racit si se pastreaza in recipient de sticla inchis bine, timp de cateva zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crutoane (pentru supe sau salate)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]